Sverige

Pyrenees-Atlantiquesprofil

Denna sektion har ett bra namn! Fötterna i havet och Pyrenéerna vid fingertopparna.
Pyrenéerna-Atlanten har markerade landskap i söder från Pyrenéerna och är i väst influerad av Atlanten.

Att prova på vintersporter i Pyrenéerna-Atlanten innebär att njuta av en dag av skidåkning i en av de tre skidorterna Artouste, Gourette och Pierre St-Martin.

Med en unik utsikt av l'Ossau, är orten Artouste hubben i moderna vintersporter. Nya destinationer för de som letar efter orörda pister och puderåk. Med utmanande snow parks, boardercross, en spännande quarter-pipe och en våghalsig half-pipe fullföljer Artouste sitt löfte...en upplevelse på rent adrenalin.

Med familj eller vänner, vid foten av pisterna, erbjuder Gourette allt för att tillfredsställa dina begär för skidåkning, snö, berg ... Ultramodern utrustning, skidområden för alla nivåer, den viktigaste starten på delen av Pyrenéerna.

Pierre St-Martin är en charmig ort i en exceptionell omgivning, förbered er på att skämma bort er i vinterkänsla. Det är omöjligt att motstå den mysiga atmosfären och välkomnande gästvänligheten. Väl anpassat för nybörjare finns det designade områden för att starta en karriär i den stora vita världen av vintersporter. Både för nybörjare och experter finns det utmanande pister som väntar...

0
Skidorter med mer än 20 cm sista 24 timmar

Bästa hotellen i Pyrenees-Atlantiques

Hôtel des Eaux-Bonnes
19 rue Louis Barthou Eaux-Bonnes, 64440
* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.