Upplev oslagbart landskap och terräng, spektakulära hotell, shopping och spa, känslan i en fri gondol, och upptäck varför Telluride är oöverträffat i USA.

Berget erbjuder naturligt åtskilda terrängpartier för alla nivåer. Det finns gott om utmaningar, inklusive den berömda "Plunge" in till stan. Ett miljövänligt gondol-transportsystem tar dig från staden till berget. Två snabba gondoler och sju snabba fyrstolsliftar gör det enkelt att ta sig runt. Gondolen gör det enkelt att förflytta sig mellan byn och gamla stan dag som kväll.

Den gamla gruvstaden har historiska byggnader och lokala vattenhål samt lyxhotell och fem-stjärniga restauranger. Telluride är ett ställe för kändisar - Oprah och Tom Cruise har hus där - och blandat med A-kändisarna hittar du andra artister, ski-bums, musiker och höga chefer.

Restauranger och barer finns utspridda över hela berget och du hittar en mängd olika typer av mat i stan. Logi finns inom gångavstånd från liftarna i stan. Mer boende finns på Mtn. Village resort eller i Telluride Town. De närmaste flygplatserna är Montrose Regional Airport och Telluride Regional Airport.

Telluride

Skidortprofil: Telluride »
Mer om skidåkning i Colorado »
Flyg med Icelandair till Denver »