Vår webbplats använder cookies främst för trafik mätning och optimering av innehåll. Fortsätt att använda eftersom normalt om du accepterar detta. Läs mer om vår användning av cookies här.Sekretesspolicy
Ok
Ni kan välja mellan flertalet skidområden under er skidsemester i Gasteinertal. Pisterna sträcker sig upp till 2700 m och täcker alla svårighetsgrader. Gasteinertal erbjuder VM-pister som passar för utförsåkning och snowboard. Familjer och slalomåkare kommer även de hitta lika attraktiva erbjudanden tack vare mångfalden i pisterna i skidområdena Stubnerkogel, Sportgastein, Dorfgastein, och Graukogel. Här finns en jämn och lugn backe för nybörjare men även pister med pudersnö och puckelpist.

Den 1400 m höjdskillnaden till den norra delen av Sportgastein är utan tvekan av stort intresse för snowboardåkare. Heimalmabfahrt i Dorfgastein är också ett tips för snowboardåkare. Höjden i regionen, så väl som de omfattande möjligheterna för att tillverka snö, tillåter säkra snöförhållanden från slutet på november till slutet på april.
0
Skidorter med mer än 20 cm sista 24 timmarSnödjup
Missa aldrig en Puderalarm igen!Prenumerera nu!

Annons

Annons

Mest populära artiklar

Se alla

Annons