Sverige

San Martino - Passo Rolleprofil

San Martino di Castrozza - Passo Rolle området har en unik position i Dolomiterna: i södra änden av Dolomiternas skidåkningskarusell, kan det erbjuda temperaturer som aldrig är för svåra och oändligt många soliga dagar.

Mer än 60 km pistlängder på höjder från 1404 möh. till 2357 möh., i ett unikt naturlandskap som täcker alla svårighetsgrader, med spännande åk tillgängliga för nybörjare och utmanande för expertskidåkare.
Perfekt underhållning är försäkrad av så många som 15 snöplogar som jobbar varje natt för att förbereda pisterna på bästa möjliga sätt. Det nyligen uppgraderade systemet för att tillverka konstsnö försäkrar nu optimal skidåkning i 95% av hela skidområdet säsongen ut.

Totalt finns det 24 liftanläggningar i användning, inklusive de snabba automatiska kabinerna i Tognola och Colverde och fyrstolsliften i Punta Ces med små plexiglasskydd. Den nya kabinen i Rosetta, med kabinliftar som kan ta 40 personer, erbjuder tillgång till Altopiano dello Pale, en imponerande platå som är ideal för turer med snöskor och ski-touring.
Tillgång till anläggningarna försäkras av en gratis skidbuss.

För att åka skidor i Carosello delle Malghe (45 km pister i charmiga områden av Tognola, Valcigolera och Ces), i Colverde och Passo Rolle kan du antingen använda liftkortet för dalen eller Dolomiti Superski kortet.
Nuova Scuola Italiana Sci erbjuder över 100 instruktörer som lär ut utförsåkning, längdskidåkning (30 km lokala spår), slalom, snowboard och telemark, men det finns även instruktörer specialiserade i att lära barn och handikappade.

0
Skidorter med mer än 20 cm sista 24 timmar

Bästa hotellen i San Martino - Passo Rolle

4
Esterno
Via Passo Rolle, 229 San Martino di Castrozza, 38054
* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.