Vår webbplats använder cookies främst för trafik mätning och optimering av innehåll. Fortsätt att använda eftersom normalt om du accepterar detta. Läs mer om vår användning av cookies här.Sekretesspolicy
Ok
Risoul och Vars, systerorterna som hittas i sydöstra Frankrike, delar ett nätverk av lärkskogar som i sin tur är omgivna av en rad fantastiska bergstoppar. Detta perfekta förhållande är en union som tillfredsställer hungriga skidåkare ute efter breda, snabba pister som är beredda att ta upp kampen med berget. La Foret Blanche finner sig själv nästlad i hjärtat av Guillestrois: detta är ett riktigt bergsskidområde som kan kallas hemma för alla snöälskare som tycker om att göra det mesta av denna orts otroliga potential! En demonstration?

La Foret Blanche (Vita skogen) skidområde:
Ett lovande namn för att illustrera ett av de vackraste skidområdena i södra franska alperna. Leta upp en karta och försök hitta ett bättre! Nöjet av att glida omkring på skidor eller snowboard i ofta oändliga mängderna av snö, är helt enkelt en fantastisk känsla. Ren poetri. Faktan finns, det kalla och torra klimatet bevarar kvaliten på snön: snöfallen är korta men tunga och lämnar massor med tid över till att njuta av klarblå dagar.

Max väntetid: 5 minuter!
Med nyligen gjorda förbättringar i liftsystemet, har väntetider över berget minskat oerhört. Köerna i Risoul har minskat så mycket att till och med under högsäsongen i februari ska man inte behöva vänta mer än knappa 10 minuter. Detta har hjälpt ta bort köandet från förr och att optimera stolsfyllnaden hela tiden. Att kopiera detta system från USA och Kanada har, mot alla odds, gjort underverk!

Nyckelfakta
52 liftar hjälper er att upptäcka de 185 km (110 pister) av säkert preparerade backar (19 gröna, 46 blå, 35 röda, 10 svarta) som hittas i skidområdet Forêt Blanche.
De 32 liftarna, 18 sittliftarna, kabinliften och gondolen tillåter skidåkarna att nå alla delar av skidområdet, inklusive "Slalom Stadium" och offpist-områden.

0
Skidorter med mer än 20 cm sista 24 timmarSnödjup
Missa aldrig en Puderalarm igen!Prenumerera nu!

Bästa hotellen i La Forêt Blanche

* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.
* Prices above are provided by partners for one room, double occupancy and do not include all taxes and fees. Please see our partners for full details.

Se alla hotell i La Forêt Blanche

Annons

Annons

Mest populära artiklar

Se alla

Tio favoriter bland norska skidanläggningar ©Trysil

Tio favoriter bland norska skidanläggningar

Åk skidor i närheten av Oslo, res till Norges största skidort i Trysil eller till den äldsta i Geilo. Alla skidorter är barnvänliga og... Mer

Annons