Vår webbplats använder cookies främst för trafik mätning och optimering av innehåll. Fortsätt att använda eftersom normalt om du accepterar detta. Läs mer om vår användning av cookies här. Sekretesspolicy
Ok
Förhållandena i Ostallgäus skidområden Alpspitze, Breitenberg, Halblech och Tegelberg är goda. Regionen erbjuder ett flertal nästan oändliga pister och många möjligheter att utöva alla typer av vintersporter. De stora skidområdena strax under mittenstationen är ideala för nybörjare och pisterna som leder ner från toppstationen lockar de mer erfarna skidåkarna. I Skizentrum Steinach, belägen vid foten av det 1838 m höga Breitenberg, är pisterna lätta eller medelsvåra förutom världscup-pisten som också hittas här.

Breitenbergbahn tar er upp till Hochalpe som är ett skidområde som sträcker sig från en höjd mellan 1300 m till 1700 m. Skidområdet innehar välpreparerade pister, en fun park, offpist och en skidled ner till dalen, med den imponerande panoraman över Aggenstein i bakgrunden.

Längdskidåkningsspår finns i hela Ostallgäuregionen. Anknytningar till ett angränsande nät av spår har gjorts så att Ostallgäuregionen numera är en av toppdestinationerna vad gäller längdskidåkning. Dessutom har regionen tre snow parks tillgängliga med bord, hopp, slides och quarter-pipes.

Jämför med:
Skidortens namn Användarnas betyg Nybörjare Medelsvårt Avancerat Expert Pister
Öppna/Total
Senast uppdaterad: 17/9
0 % 75 % 13 % 13 % /6
Senast uppdaterad: 13/3
0 % 12 % 88 % 0 % /6
Senast uppdaterad: 20/3
0 % 42 % 58 % 0 % /4
Senast uppdaterad: 20/3
0 % 27 % 73 % 0 % /7

Powderalarm

Se alla powderalarms

0
Skidorter med mer än 20 cm sista 24 timmar Snödjup
Missa aldrig en Puderalarm igen! Prenumerera nu!

Annons

Annons

Annons