Vår webbplats använder cookies främst för trafik mätning och optimering av innehåll. Fortsätt att använda eftersom normalt om du accepterar detta. Läs mer om vår användning av cookies här. Sekretesspolicy
Ok
Vanligtvis kan man åka skidor i Oberstdorf från mitten av december till början på maj tack vare den gynnsamma höjden i Allgäu alperna och moderna snökanoner. Nästan oändliga pister är tillgängliga i de mångfaldiga skidområdena som t.ex. Nebelhorn eller Söllereck Höllwies.

Den tävlingspreparerade fun parken i Fellhron och fun parken Crystal Ground vid Kanzelwand passar för snowboardåkare och den senare är välanpassad för nybörjare då den har ett avgränsat område med lätta hinder. Här finns också ett stort nätverk av längdåkningsspår. En hockeystadium och hoppbackar fullbordar erbjudandet i orterna.

Därför är Oberstdorf en av de allra bästa destinationerna i Tyskland att spendera sin vintersemester på och tittar man på antalet årliga besökare är Oberstdorf en riktig turistmagnet. Men ni kan fortfarande hitta lugn och ro i Tysklands mest södra stat - 75 % av området är tillägnat för naturreservat.

Powderalarm

Se alla powderalarms

0
Skidorter med mer än 20 cm sista 24 timmar Snödjup
Missa aldrig en Puderalarm igen! Prenumerera nu!

Annons

Annons

Annons