Vår webbplats använder cookies främst för trafik mätning och optimering av innehåll. Fortsätt att använda eftersom normalt om du accepterar detta. Läs mer om vår användning av cookies här. Sekretesspolicy
Ok
Det finns många olika vinteraktiviteter att prova på under en vintersemester i Oberammergau: skidåkning, snowboard, kälkåkning, vandring med snöskor och längdskidåkning är alla möjliga.

Skidområdet Kolben är välanpassat för familjer tack vare att 90 % av pisterna är lätta, blåmarkerade pister som även är lavinsäkrade. Nybörjare kan få sina första upplevelser på skidor i skidskolan Ammertal.

Laber å andra sidan är ett av Bavarias mer utmanande skidområden. Det är speciellt populärt bland extremåkare. Den opreparerade skidrutten "Nordhang" som leder från Labers topp till dalstationen, är en av Tysklands brantaste pister. Den är inte att rekommendera för nybörjare då den kräver gedigen kunskap om lavinläget i området så väl som noggrant uppförande och lämplig utrustning.

Med Hörnle - Bad Kohlgrub och Steckenberg, har regionen ytterligare två skidområden tillgängliga. De fullbordar Oberammergaus utförliga vintersportserbjudanden.
Jämför med:
Skidortens namn Användarnas betyg Medelsvårt Avancerat Expert Pister
Senast uppdaterad: 4/4
2.5km 1km 0km 0km/3.5km
Senast uppdaterad: 13/3
7.4km 0.6km 0km 0km/8km
Senast uppdaterad: 4/4
0km 0km 2.5km 0km/2.5km
Senast uppdaterad: 20/3
1.5km 4.5km 1.5km 0km/7.5km

Powderalarm

Se alla powderalarms

0
Skidorter med mer än 20 cm sista 24 timmar Snödjup
Missa aldrig en Puderalarm igen! Prenumerera nu!

Annons

Annons

Annons