Vår webbplats använder cookies främst för trafik mätning och optimering av innehåll. Fortsätt att använda eftersom normalt om du accepterar detta. Läs mer om vår användning av cookies här. Sekretesspolicy
Ok
Om ni bestämmer er för att spendera er vintersemester i Mölltal kan ni välja mellan de olika skidområdena Ankogel och Mölltaler glaciären. Båda erbjuder en stor variation av pister för alla nivåer och är kända för att vara väldigt snösäkra tack vare höjden.
Den 3122 m höga Mölltaler glaciären kan lätt nås med den underjordiska liften "Gletscher Express".

Skidsäsongen är lång tack vare de väldigt goda snöförhållandena. I mitten av vintern lägger sig ibland snön på flera meters högar på glaciären. Skidområdet Ankogel kan nås med liften som börjar i Mallnitz. Skidområdet är välkänt för den goda kvalitén i pisterna och sträcker sig upp till 2636 m höjd. Två skidskolor är belägna nära bottenstationen i Mallnitz.

"Waterslide Contest" äger rum varje februari i Mallnitz där snowboardåkare försöker glida över en 30 meter lång vattenbassäng från en snöramp. Men Mölltal har också erbjudanden för längdskidåkare: flera kilometer längdskidåkningsspår och utsikt över de 3000 meters topparna i Hohe Tauern.
Jämför med:
Skidortens namn Användarnas betyg Medelsvårt Avancerat Expert Pister
Senast uppdaterad: 22/8
1.8km 9.3km 1.7km 0km/12.8km
Senast uppdaterad: 24/9
5.2km 7.7km 4.5km 3km/17.4km

Powderalarm

Se alla powderalarms

0
Skidorter med mer än 20 cm sista 24 timmar Snödjup
Missa aldrig en Puderalarm igen! Prenumerera nu!

Annons

Annons

Annons