Vår webbplats använder cookies främst för trafik mätning och optimering av innehåll. Fortsätt att använda eftersom normalt om du accepterar detta. Läs mer om vår användning av cookies här. Sekretesspolicy
Ok
Lienzer Dolomiten är egentligen inte en del av Dolomiterna eftersom den tillhör bergskedjan Drau. Men den är direkt motsatt till den berömda bergskedjan och dess bergspanorama är lika imponerande. Lienzer Dolomitens skidområden Zettersfeld och Hochstein är kända för sina goda snöförhållanden och har väldigt välpreparerade pister tillgängliga.

Ett generöst nät av längdskidåkningsspår sträcker sig över nästan hela Lienzer Talboden och de motstående dalarna. Om ni kommer till Lienzer Dolomiten för att spendera er vintersemester kan ni välja ett skidområde som passar er. T.ex. Zettersfeld, den familjevänliga semesterorten. Terrängen där är mestadels passande för nybörjare och dagarna är vanligtvis soliga. Skidområdet Hochstein å andra sidan är bättre lämpat för avancerade skidåkare eftersom pisterna här är mer utmanande.

Powderalarm

Se alla powderalarms

0
Skidorter med mer än 20 cm sista 24 timmar Snödjup
Missa aldrig en Puderalarm igen! Prenumerera nu!

Annons

Annons

Annons