Vår webbplats använder cookies främst för trafik mätning och optimering av innehåll. Fortsätt att använda eftersom normalt om du accepterar detta. Läs mer om vår användning av cookies här. Sekretesspolicy
Ok
Grand Serre Che är ett av de största skidområdena i Europa.

Bestående av 13 byar är skidområdet indelat i 4 sektorer: Briançon, Chantemerle, Villeneuve-la-Salle och Monetier-les-Bains vid portarna till Ecrins nationalpark.

Oavsett om du gillar hög utförsåkning, avslappnad skidåkning genom skogarna eller säker, stabil skidåkning med din familj, erbjuder Grand Serre Che allt!

För alla "freestylers" erbjuder nätverket av skidstationer i Grand Serre Che en rad olika zoner att leka i, anpassade för alla nivåer. Höghöjdsparken i Villeneuve, border cross i Chantemerle och inte att förglömma mélèzezonen (där parken är uppbyggd av de lokala lärkträden!)

För de som njuter av lite längdskidåkning, är de 35 km spår som sammanlänkar charmerande byar och småbyar ett bra sätt att upptäcka skidområdets unika naturomgivning!

Skidområdet Grand Serre Che nyckelfakta:
- 250 km rent nöje
- 300 soldagar om året
- 1400 vertikala meter (1400 till 2800 m)
- 107 pister och 63 liftar
- 146 hektar av området är täckt av ett nätverk med konstgjord snö

Powderalarm

Se alla powderalarms

0
Skidorter med mer än 20 cm sista 24 timmar Snödjup
Missa aldrig en Puderalarm igen! Prenumerera nu!

Annons

Annons

Mest populära artiklar

Se alla

GLOBL SNØRAPPORT 12.12.6: Nysnö i Sverige och Alperna - ©C.Cattin/OTVal Thorens

GLOBL SNØRAPPORT 12.12.6: Nysnö i Sverige och Alperna

I Sverige har snön öst ned senaste dagarna och alperna är inte sämre för den delen heller. Passa på att njuta av att vara ensam i back... Mer

Annons