Vår webbplats använder cookies främst för trafik mätning och optimering av innehåll. Fortsätt att använda eftersom normalt om du accepterar detta. Läs mer om vår användning av cookies här. Sekretesspolicy
Ok
Om ni kommer till Bayrischzell för att spendera er vintersemester kan ni välja mellan två olika skidområden. Ett av de två är skidområdet Sudelfeld. Med flertalet liftar och välpreparerade pister är det ett av de mest kända i de bavariska alperna och det största sammanhängande skidområdet i Tyskland. Här hittar ni pister i alla svårighetsgrader men speciellt medelsvåra.

Förhållandena för snowboardåkare är minst lika bra. De breda pisterna i Sudelfeld är perfekta för att ostört kunna svänga genom snön eller prova på olika hopp. Freestyle-åkare kan träna sina färdigheter i en fun park på hopp och rails.

Det andra skidområdet i Bayrischzell är beläget nära Wendelstein och kan beskrivas som utmanande. De totala 10 km pister är passande för erfarna skidåkare. Här finns också intressanta möjligheter för freestyle-åkre. Skid- och snowboardåkare kan glida ner för ett flertal offpist-backar. Bayrischzell har också ett stort nätverk längdskidåkningsspår, snow-tubing och ett barnområde.

Powderalarm

Se alla powderalarms

0
Skidorter med mer än 20 cm sista 24 timmar Snödjup
Missa aldrig en Puderalarm igen! Prenumerera nu!

Annons

Annons

Annons